perjantai 28. lokakuuta 2011

Onko Po.p pop?

Niin kuin varmasti moni muukin, kävin eilen katsastamassa Po.pin kuorivaatealen.
Enkä sitten lopuilta tiedä, miten halvaksi tuo ale tuli, kun mukaan lähti vaatetta koko budejetilla =)
Toki kaikki oli sellaista, mitä oikeasti tarvitaan. Paitsi se pöllöpaita... sen löysin Taimille, mutta Helkan koossa sitä ei enää Jyväskylässä löytynyt. Toki olisivat sen tilanneet Kuopiosta, mutta paitoja meillä riittää, siis Helkalla, eikä tuo paita minun mielestä kuitenkaan, kaikesta hypetyksestä huolimatta, NIIIIN kiva ollut, että sitä tarvitsisi alkaa meille tilailemaan! 

Helka sai vk-haalarin, sen vuorellisen, uskon hänen pärjäävän pitkälle pakkasille saakka sillä. Vaikka voi olla, että äidin hermot eivät kestä sen vuoren kanssa räveltämistä....mun mielestä on jotenkin helpompi pukea alle villahaalari, kuin taistella tuollaisen irrotettavan vuoren kanssa, joka tunkee itsensä hihan- ja lahkeensuista ulos ja takertuu sisävaatteisiin kiinni... mutta katsotaan nyt, miten selviämme!

Helka, leuan märkärupi ja uusi haalari...

Otin Helkalle haalarin koossa 98cm, Helka on nyt noin 94cm pitkä ja haalari on juuri passeli. Ehkei mene enää keväällä, mutta mä tykkään, että vaatteet ovat juuri sopivia, eivät roikkuvan reiluja. Ja toisekseen koossa 104 pinkit haalarit olivat loppu. Ja vaikka unisex-väreistä tykkäänkin, niin jätin harmaan haalarin kauppaan... Tosin Helka itse olisi halunnut haalarin vihreänä, mutta niitä ei ollut juuri missään koossa jäljellä.
Ja meneehän tuo pinkki sitten joka tapauksessa Taimille ehkä jo vuoden päästä.

Nyt hankin Taimille 2-osaisen kuoriasun, takki tulee käyttöön jo nyt tänä syksynä, mutta housut (92cm) varmaan säästetään keväälle, koska 86 kokoiset mahtuvat vielä hyvin. Eikä se pinkin ja tuon peruspunaisen yhdistelmä kuitenkaan niin ruma ollut, ettenkö voisi tuota uutta takkia laittaa vanhojen (siis pinkkien) housujen kanssa!


Po.pin kuoritakki ja harmaat housut (+pipo)

Kuvat eivät älykkäällä kännykälläni meinaa oikein sisätiloissa illalla onnistua... johtuu ehkä siitä, ettei kuvaaja itse ole kuvausasioissa kovin älykäs, vaikka puhelin onkin =)

Mutta ainakin kuvat antavat olettaa, että heijastimet näissä Po.pin ulkovaatteissa ovat hyvät! Esim. Ticketin vaatteisiin olen joskus kaivannut parempia heijastimia. Kun niitä toppapukuja nyt kuitenkin useimmiten käytetään syksyisin ja talvisin, kun on hämärää/pimeää...

Tästä loputtomalta tuntuvasta hämärästä päästäänkin siihen, että näitä satunnaisia shoppailuja lukuunottamatta  arki tuntuu nyt pyörivän sitä samaa rataa päivästä toiseen...
Onneksi olen päässyt käymään jumpalla (ja joskus lenkillä ihan itsekseni tai kaverin kanssa) Täytyy nimittäin tunnustaa, että melkein parasta siinä Bodypumpissa ja Attackissa on se, että ne ovat jossain muualla kuin kotioloissa... Vaikka niin paljon perhettäni rakastankin, niin 24/7 käy joskus raskaaksi...

Ja toki niitä riemuja arjestakin löytyy. Kuten esim nyt, kun Helka istuu tuossa sohvalla ja käy välillä ojentamassa minulle välipalalautastaan: "tykkäätkö sinä äiti pähkinöistä, ota vaan tästä, tästä riittää sinullekin!" Ja päälleen tuo on kiskonut lahkeellisen (vähän liian pinkeän) muumiuikkarin. Siis muiden vaatteiden päälle... tyylitajua siis löytyy, ehkei me muut vaan huomata sitä ;-)

Tai iltasella, kun Taimi änki itsensä (iltapalajugurtit rinnuksilla) kirjan kanssa istumaan pyykkikoriin. Onneksi kori oli tyhjä, Taimi oli nimittäin korissa ihan vaan paitasillaan ja ilmoitti yhtäkkiä kakan tulevan...
Ei tarvinnut pestä kuin pelkkä kori =)

Taimi

Onhan ne niin suloisia! Enimmäkseen.
2 kommenttia:

  1. Minä päätin kiertää popin kaukaa, veronpalautuksia odotellessa! Mutta kiva olisi kuulla miten sen irtovaurellisen haalarin pukeminen sujuu, hieman epäillen olen siihen suhtautunut.

    Minäkin "lomailen" iltaisin, jotenkin on välillä otettava aikaa itselle. Mitä paremmin itse voi, sitä paremmin perhekin voi :)

    VastaaPoista
  2. Meillä otettiin se vuori pois nyt ainakin toistaiseksi, ehkä kelien kylmetessä (?!) se otetaan käyttöön. Tuo haalarihan menee lämminverisemmälle lapselle varmasti pakkasille saakka! Mutta uskoisin, että Helka ainakin tarvitsee apua sen pukemisessa...

    Noin minäkin olen koittanut ajatella, että kun itsellä on hyvä olla, se heijastuu myös lapsiin ja koko perheeseen =)

    VastaaPoista