lauantai 1. lokakuuta 2011

Syksyistä siivousta...

Tänään päätin töiden jälkeen laittaa kuistin talviteloilleen. Ja ehkäpä oli aikakin....
Mietimme mieheni kanssa loppukesästä, ostettiinko Taimille kesäalesta tennarit alkusyksyyn vai jätimmekö kengät lopulta kaupan hyllylle...

Juu. Kyllä me ostettiin. Mutta ne oli piiloutuneet kuistin nurkkaan naulakkoon roikkumaan pariksi kuukaudeksi, joten nyt meillä on käyttämättömät, jo pieneksi jääneet tennarit etsimässä uutta taapertajaa. 


Tennarit, koko 21

Sandaalit, koko 22

Myös nuo kirpparilta kesällä löytämäni Kavatin sandaalit jäivät meillä käyttämättä. Piileskelivät siinä samassa pussissa. Samoin muutama ylimääräinen onki, joita on aina pojan kalastusinnon iskiessä käyty ostamassa uusia, kun entiset ovat "hukkuneet" kuistin nurkkaan.

Mutta nyt on roinaa viskattu kuistin kätköistä kierrätykseen ja roskiinkin. (mm. muutamat esikoisen aika karmeat läpykkäät, joita hän itse tykkäisi pitää ympäri vuoden....)

Ostin Jyskistä (halvalla) lipaston ja penkin, joiden kätköihin saa paljon tavaraa piilotettua. Periaatteeni sisustuksessa on, että mitä enemmän kalusteeseen saa kampetta piiloon, sen parempi =)

Kuistimme on vanhalle talolle tyypillinen kylmäkuisti, jossa ei todellakaan oleskella, joten mitään pöytäsettejä en sinne kaipaa. Alkuaikoina sellainen siinä oli ja kuvittelin juovani siinä aamukahvit ja nauttivani auringon paisteesta... jep. Yhden kerran taisin aamuteet siinä hörppästä. Eikä siihen edes saamuaurinko paista! Ja nykyisin siinä säilytetään typyjen rattaita, joten ei siihen pöytäryhmää mahtuisikaan.

Mutta perinteisiä ennen ja jälkeen kuvia tässä:


before

Oikeasti ei kuistimme aiemminkaan tämän näköinen ollut, mutta siivouksen alussa, kun typyt vähän "auttelivat" minua, levisivät tavarat ympäriinsä. (myös pihamaalle...)


after

Mikään edustuseteinen ei siis ole edelleenkään, mutta siisti =)
Matto on muuten ihanan lämpöinen villamatto, jonka sain anopilta. Hänen mielestään se oli aivan hirveä ja ruman värinen, joten arveli minun pitävän siitä ;-D
Ja oli ihan oikeassa.
Haluaisin vielä löytää maitotonkan tmv:n, johon saisi sateenvarjot (joita ei kukaan koskaan käytä...) Huomenna taitaa olla kirpparipäivä (mm. MLL:n iso lastentarvikekirppari), joten jos joku säilytyssysteemi löytyisi... Tai sitten katselen nuo meidän vajat ja vintit... niiltäkin löytyy joskus aarteita entisten asukkaiden jäljiltä! (ja joskus meidän jäljiltä...)

Vielä pakollinen kuva typyistä, istuvat samassa, isäni aikanaan tekemässä keinustuolissa, jossa on valokuvattu suunnilleen kakki sukumme pennut =)

Helka ja Taimi


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti