sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Syksyinen rantaretki

Tänään on taas sateista, mutta eilen paistoi aurinko ja kauniisti paistoikin!
Sen kunniaksi teimme porukalla pitkän ulkoilulenkin ja kävimme rannallakin ihastelemassa syksyistä maisemaa  (ja niitä sorsia, joista ei pääse eroon missään...)


Kahden kerroksen väkeä kotipihassa

Helka (ja Taimikin) kävelee pitkiäkin matkoja ihan reippaasti, mutta silti tulee usein heitettyä molemmat kärryihin, etenkin jos on vähänkin kiire... tahtoohan se noiden neitien kävely ottaa vähän vauhtia jokaisesta ojanpenkalta löytyvästä kivestä ja matkan varren puroista. Toisinaan laitan tosin Taimin liinaan ja Helka saa kävellä. Ja mummon kanssa kävelevät useimmiten molemmat. Mummolla ei ole kiire =)


Taimi


Helka

Kiville ja korkeammille kannoille kiipeäminen on pihalla ihan ykkösjuttu. Luontevaa Parkouria =)


Taimi ja Helka

Täytyy myöntää, että vaikka syksyiset maisemat näyttävät täällä(kin) kauniilta, käyn silti mieluummin uimarannalla kesäisin =) Taimikin meinasi hermostua, kun ei päässytkään uimaan, vaikka järvi oli siinä käsin kosketeltavissa.... aika viileää se vesi jo tosin on, vanhan avantouimarinkin mielestä =)

Vähän piti molempien päästä lotraamaan rantaveteen ja makoilemaan märälle hiekalle ja mudalle, joten tänään taitaa olla ulkokamppeiden pesupäivä... Harmi, kun ei enää saa ulos kuivumaan vaatteita, ainakaan tällä kelillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti