sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Kirpparia ja muuta

Käytiin typyjen kanssa MLL:n isolla kirpparilla, joka ei tänä vuonna mielestäni ollutkaan ihan niin iso kuin edellisvuosina! Tai mehän ehdittiin sinne vasta tunti avaamisen jälkeen, joten ehkä pahin ryysis oli jo mennyt?

Tytöille löytyi kirjoja pilkkahintaan, muutama vaatekappale Helkalle, ihan siis sellaista käyttökampetta ja Taimille vaippoja. Nuo vaipat oli kiva juttu, koska meiltä rupeaa ne Taimilta olemaan vähissä, kun ei Helkalta jääneet malliltaan sovi pikkusiskolle, enkä hirveästi viitsisi enää uusia ommella, kun vaippa-aikaa on toivoakseni suht vähän enää jäljellä.... joten kun käytettynä löytyi edullisesti, niin pitihän niitä jokunen napata kassiin.

Ulkovaatteita en katsonutkaan, kun ei meillä ole tarvetta (eikä enää säilytystilaa....). 
Paitsi iiiihanaa Burberryn villakangastakkia! Oli oikein hyväkuntoinen ja kaunis, mutta hihat näyttivät hiukan lyhyiltä, eikä Helka suostunut takkia kokeilemaan.... tästäpä päättelin, ettei takki ehkä omaksi ostettunakaan kuuluisi suosikkeihin, joten sinne se jäi puolapuille roikkumaan. Ihan niin arvokasta vaatekappaletta ei viitsi ostaa vinttiin roikkumaan tyhjän pantiksi. Ja olisihan se aika tyyris ollut ihan kauppatakiksi... varsinkin, kun meiltä löytyy viime talvena alesta edukkaasti ostamani Vertbaudetin villakankaiset "hienostelutakit" molemmille. Ja kuinka paljon noita "hienompia" takkeja sitten tarvitaan? Eihän niitä voi puistoon laittaa ryvettymään, eikä ne päällä varmaan olisi kiva pihalla touhutakaan! 

Jokaisen oma asia on, miten rahansa tuhlaa, mutta itse mieluummin panostan niihin laadukkaiksi toteamiini, ihan oikeaan ulkoiluun tarkoitettuihin talvihaalareihin. Ja söpöstelyvaatteet voivat olla sitten halvempiakin merkkejä, niiltä en vaadi huippulaatua =)

Mutta joka tapauksessa kiva, jos kaikki lasten vaatteet, niin puistoon kuin kaupunkihengailuunkin tarkoitetut ovat nättejä =) On sitten ainakin lapset puettu kivasti, vaikka äiti kulkisikin tukka kampaamatta...

2 kommenttia:

  1. Meillä on vähän tuota ongelmaa, lapset ovat siistejä, mutta äippä on kun seinästä repäisty. Pitäisinkin ottaa ihan tavaksi vaikka harjata tukka joka aamu ;)

    VastaaPoista
  2. Näinhän se varmaan Triinu on monissa pikkulapsiperheissä. Itse en ainakaan jouda usein edes ripsiväriä aamuisin sutaisemaan, kun se ei ihan ykkösprioriteettini puistoon lähtiessä ole =)

    VastaaPoista