perjantai 22. huhtikuuta 2011

pomppimista ja pikaruokaa

Kävimme eilen testaamassa ensimmäistä kertaa paikallisen HopLopin. 
Mukavaa oli, niin tytöillä kuin vanhemmillakin =) 
Taimikin sai yllättävän paljon irti aktiviteeteista, tykkäsi sukellella pallomeressä ja laskea mäkeä. Ja oli siellä ihan pienillekin esimerkiksi hauskoja pehmopalikoita.
Helkan kohdalla vähän ennakkoon pelkäsin, ettei suostu muuhun kuin sylissä tärisemään, mutta niinhän tuo mennä viuhtoi isoissa liukumäissä ja pomppulinnoissa! Jännä juttu. 
Joskus mietinkin, kuinka paljon Helkan arkuus ja hitaasti lämpiävyys johtuukaan siitä, että olen (samoin kuin kaikki muutkin läheiset ihmiset varmasti ovat ) tottunut näkemään hänet arkana ja hitaasti lämpiävänä tyyppinä. Koitan aina muistuttaa itselleni, että syrjään vetäytyvää lasta pitäisi koittaa rohkaista ja antaa hänelle aikaa tehdä asioita omassa tahdissaan, eikä odottaa hänen olevan tempperamentiltaan samanlainen kuin itse on! Ja kuitenkin muistaa, että joissakin asioissa arka ja hiljainenkin lapsi (tai aikuinenkin!) voi yllättää napakoilla mielipiteillään ja toiminnallaan!

herkkua harvoin nautittuna =)

Toisaalta tuolla oli käytäntö, että juomat nautittiin joko (kesäisen suomalaiseen tapaan) pullon suusta tai pestävistä kupeista. Eli mukin verran tulee vähemmän roskaa!

Valokuvia lasten pomppimis/hampurilaisriemusta ei tähän hätään ole, kamera oli kotona kaapissa, eikä kännykän ja tietokoneen yhdistävää piuhaa löydy mistään, enkä minä tomppeli osaa käyttää infrapunaominaisuutta...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti