keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Kevättä rinnassa

Ihanaa, kun lumet on alkaneet sulamaan! Oikeastaan vasta eilen töistä tullessa tajusin, miten äkkiä hanget ovatkin hävinneet. Ja tosiaan, kun katsoo tuota omaakin pihaa, niin johonkin ne lumet ovat siitäkin kaikonneet, vaikka muutama viikko sitten vielä tuntui aika epätoivoiselta... Mutta nyt talon aurinkoisimmalla seinustalla puskee jo tulppaanit esille!

Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, aurinko pentele paistoi, kamera on huono, samoin kuvaaja... ! Mutta tunnelma kai on tärkein =)Helka sai viikonloppuna ekan oman pyörän! Tai oli hänellä jo viime kesänä sellainen kolmipyöräinen, mutta ei sillä oikeasti voi polkea, polkimet ovat aika kaukana ja se on niiiiin raskas, ettei Helka sitä jaksa pyörittää.


Pyörää on jo pariin otteeseen käyty testaamassa, jalat yltävät polkimille nippanappa, kovin hyvin ei Helka yllä tälläkään polkemaan, tuo työntöaisa vie ne kriittiset pari senttiä satulaa liian ylös. Mutta varmasti jo loppukesästä on koivet venyneet sen verran, että onnistuu paremmin =)
(Rakas pehmokoira piti muuten saada tuohon pyörän koriin kyytiin...)

Viime kesänä ostettu kypärä mahtui vielä Helkalle isoimmilla säädöillä, mutta pitänee käydä ostamassa uusi, tuo vanhahan jää sitten Taimille. Hän ei ehkä vielä tänä kesänä itse fillaroi, mutta jos äidin kyytiin pääsisi. Kunhan vaan saan ensin oman, ehkä vähän ruosteisen, pyöräni kaivettua talviteloilta... Talven aikana olen harvat pyöräilyni ajanut miehen pyörällä. (joka on muuten paljon parempi ja kevyempi polkea kuin omani) Uuden pyörän osto saattaa olla suunnitelmissa siis minullakin. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti