tiistai 19. huhtikuuta 2011

Me&I

Tilasin ensimmäistä kertaa eläissäni Meandin ylläripaketin, siis niitä "salaisia"...
Tyytyväinen olen saamiini vaatteisiin, koossa 86/98 tuli kaksi kolttua viime kausilta.

Dragonfly-velortunika

ja dino-mekko. 
Kumpaakin olen joskus harkinnut hankkivani, mutta velourmekkoa pidin liian kalliina alkuperäishintaan ja dinomekkoa en vaan jostain muusta syystä ole aiemmin ostanut. (olen pitänyt näitä Meandin mekkoja vähän liian yöpukumaisina...) Mutta siis nätti tuo mun mielestä on ja mikä tärkeintä, Helka tykkää!

Viikonloppuna ehdittiin äänestämisen ja esikoisen harrastukseen liittyvän ompelutalkoiden lisäksi vähän ulkoillakin. Teemana oli kesärenkaiden vaihto ja autonpesu. Tytöt olivat kumpikin hyvin innokkaita apureita...

Onneksi tuli laitettua Rubberit molemmille... ilman kurapukuja olisi ollut paljon sottaisampaa!

Tänään on taas meitä hemmoteltu ihanalla kelillä, taidetaan lähteä vielä ulos, kunhan typyt heräävät päiväunilta.
Huomiselle luvattiin jo sitten vetisempää säätä ja meillä olikin alunperin tarkoitus lähteä katsastamaan paikallinen Hoplop, mutta onnistuin saamaan itselleni peruutusajan hierojalle, joten siirrämme hoploppausta suosiolla seuraavaan sadepäivään.3 kommenttia:

 1. Heippa, eksyin blogiisi ja jään lukijaksi :) Oma blogini on vielä alkutekijöissään, ei vaan aika tunnu riittävän tällä hetkellä sen aloittamiseen kunnolla.

  Oliko nuo salaiset 86/92 kokoa vai sitä seuraavaa? On tosi kivat salaiset, meille tuli siinä seuraavassa koossa tuo sama dinomekko ja mustat leggingsit.

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa =)
  Vaatteet on kokoa 86/92 ja totuttuun Meandi-tapaan aika reiluja.

  VastaaPoista
 3. Hjeeeeee, sullahan on blogi! Kiva :)! Ja ihan tosi hyviä tärppejä noi sun salaiset! Vois itekin joskus koittaa. Mulle kyllä tulis salee jotain ihan outoja...

  VastaaPoista