sunnuntai 10. huhtikuuta 2011

Kirppisviikonloppu

Eilisestä iltavuorostani huolimatta ehdin kiertää muutaman kirppiksenkin tänä viikonloppuna. MLL:n kirppareita oli seudulla useitakin, kahdella ehdin käväisemään. Ja joitain löytöjäkin tuli taas tehtyä... mitään ei oikeasti ja välttämättä tarvittaisi, mutta, mutta... Ja kyllähän se niin on ihan oikeasti, ettei kesävaatteita voi olla liikaa?! Niitä menee paljon, kun lapset möyrii nurmikolla ja Taimikin toivon mukaan harjoittelee kesän koittaessa vaipatta oloa jne. Seliseli.

Ihan perusvaatetta oltiin vailla ja sitä löytyi. Nuo farkut on aika selkeästi pojalle suunnattu (ärsyttää tällainen luokittelu ihan itseänikin...) mutta varmasti vaaleanpunaisen paidan kanssa Taimilla suloiset.Tuo Lingon&Blåbärgin pikeemekko käy mainiosti köyhän miehen tennismekosta! 

Aika poikamaiset taitaa olla nämä tossutkin, mutta mielestäni söpöt =)
Ehkei Taimi vielä ymmärrä mitään siitä, mitkä ovat tyttöjen ja mitkä poikien vaatteita ja miten sukupuolinormit toimivat....

Mutta tokihan sitä vaaleanpunaistakin tartu mukaan:
Helkalle pinkit farkut ja paljettipaita


Ellen liivihame ja pikeepaita, (juuri sopiva tuon mekon alle, viereisistä pöydistä löydetty)
Lisäksi noita peruspaitoja lyhythihaisina ja yksi kukkahamekin kesäksi. Ynnä liikaa kaikkea, mitä en jaksa kuvata.

Jännä muuten, kuinka olen huomannut hankkivani tytöille paljon vaaleanpunaista! En ole koskaan pitänyt vaaleanpunaisesta, enkä yleensäkään hempeistä väreistä, esikoisella pidin oikeastaan vaan turkooseja ja keltaisia vaatteita. (Ja nykyäänhän esikko pukeutuisi vain mustaan...) Tummansinisestäkin olen aina pitänyt. Mutta kai se pinkin hamstraus johtuu tästä retroähkystä. Liika on aina liikaa. 1970-luvun tunnelmaa tavoittelevat vaatteet ovat kivoja, mutta olen jo vähän kyllästynyt oranssi-ruskeaan froteelookiin. 
Mutta saapa nähdä, mitä seuraavaksi. Aikuistenkin kohdalla pelottaa se, että salihousut IHAN OIKEASTI tulevat uudelleen katukuvaan! Huh.

Tässä sitten vielä viime viikolla postissa tulleet velourhatut Ullekkaalta. Hatut ei nyt oikein natsaa noihin sisävaatteisiin, mutta tyttöjen Rubbereihin kylläkin =) Meillä ei aiemmin ole Ullekkaan tuotteita ollut, mutta nämä on kyllä aivan ihanat! Toivottavasti mahtuvat vielä syksynkin. 

Pakko vielä loppuun kertoa, kuinka viisaaksi tänään (taas) tunsin itseni. Ajoin MLL:n kirpputorille (matkaa noin 20km), sain auton parkkiin ja lähdin kävelemään ulos. Ja huomasin lompakon jääneen kotiin! No, ei auttanut, kun ajaa kotiin ja takaisin tuonne kirpparille, jolloin eksyin etsiessäni tätä ko markkinapaikkaa, jossa olin puoli tuntia aiemmin käynyt...  Sattuman kautta kuitenkin paikan löysin uudelleenkin, mutta lienee ne kaikkein parhaat palat jo käyty heti avaamisen jälkeen ostamassa pois. Mutta eipä ollut enää ruuhkaa siinä vaiheessa, kun paikalle löysin! Jos olisi ollut sateinen ja kylmä päivä, olisi harmittanut, mutta näin keväisenä ja ihanan aurinkoisena päivänä ei mikään arkinen asia jaksa harmittaa! (paitsi likaiset ikkunat ja nekin vaan ihan vähän!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti