maanantai 19. maaliskuuta 2012

Next

Postataan nyt samantien juuri kotiovelle saapuneesta Nextin tilauksesta =)

Sivuhuomautuksena, että ihmettelen aina näissä ulkomailta tehdyissä tilauksissa, kuinka nopeasti ne saapuvat! Kokemusta lastenvaatteiden osalta on lähinnä Ticketistä, PdL:sta ja nyt tästä Nextistä! Kaikki tilaukset ovat saapuneet parissa päivässä. Kun taas kotimaisia tilauksia saa joskus odottaa piiiiitkääään ja hartaasti!?
(no joo, osa niistäkin on tullut tosi nopeaan!)

Nextiltä tilasin nyt ekaa kertaa, kokemuksia kyselin tutuilta ja pääosin ne olivat positiivisia...
Suht edullisia nuo perustrikoovaatteet ovat ja tuntuvat ensikoskemalta ihan ok-laatuisilta. Eivät siis mitenkään huipuilta, mutta hintaansa nähden varmasti vertailukelpoisia esim. noihin edukkaisiin ruotsalaisketjuihin nähden =)


Taimille kevääksi

Helkalle kevääksi

Nuo kumpparit piti Helkalle saada kukkarubberin kaveriksi =) Toivottavasti mahtuvat edes kevään yli, kengän kokoa (ja etenkin jalan kasvua!) on niin hankala arvioida, vaikka kuinka mittailisi!

Lastenvaatekirpparilta löysin sunnuntaina Taimille värikkään mekon, jonka kanssa käykin useampi noista yksivärisistä paidoista! (muuta en kirpparilta löytänytkään, tarjontaa oli aika paljon ihan pienistä vaatteista
Tyttöjen oli tietenkin saatava heti kokeilla noita tilauksen mekkoja. jotka eivät olleet ihan äidin suosikkilistan ykkosenä, mutta heille itselleen mieluisat!Paljon enempää ei meille varmaan kevät/kesävaatetta tulekaan. Viime kesäksi hankin ison kasan T-paitoja ja hellemekkoja, mutta etenkin Taimilla jäivät käyttämättä, kun kulki oikeastaan koko kesän aurinkosuojatuissa uikkareissa... Taimilla palaa iho ilmeisesti tosi herkästi, ei tarvinnut paljon auringon edes näyttäytyä, kun äkkiä oli käsivarret jo tulipunaiset ja kosketusarat!

Mutta onneksi niitä aurinkoblokkikamppeita on varastossa useampia, ja niitä on ihan sieviäkin tarjolla =)


2 kommenttia:

 1. Ihanan värikästä!
  Meillekin tuli pienen pieni tilaus Nextiltä. Toista kertaa tilasin ikinä, ja nyt tilauksesta puuttui yksi juttu. Laitoin sinne juuti sähköpostia, saa nähdä kuinka reklamaatiot sujuvat.
  Ilmainen postitus kotiovelle, siinä on kotimaisilla nettikaupoilla kiinniotettavaa.

  VastaaPoista
 2. Minäkin ihastelin noita värejä! PdL:n tilauksen "rouvavärien" jälkeen nämä ovat kyllä ihanan pirteitä ja keväisiä =)
  Ja tosiaan tuo ilmainen toimitus on hieno juttu!

  Toivottavasti reklamaatiot sujuvat yhtä hyvin kuin tilaus muutenkin... itselläni on reklamaatioista kokemusta ainoastaan Ticketin kanssa ja sitä kokemusta en voi kyllä kehua, vaikka verkkokauppaan muuten olenkin tyytyväinen =(

  VastaaPoista