maanantai 5. maaliskuuta 2012

Loma tuli, oli ja meni

Tai siis eihän minulla mitään lomaa ollut, eikä miehelläkään (yhtä puolipekkasta lukuunottamatta....), mutta isoilla lapsilla oli. Ainahan se vähän sotkee arkirutiineja, vaikka tänä vuonna kumpikaan ei lomaa viettänyt kotosalla!

Kelit ovat suosineet lomailijoita, ja miksei työn raskaan raatajiakin... 
(sitä auringonpaistetta en vaan ainakaan itse jaksa arvostaa duunipaikan ikkunasta katsottuna...)

Me on tyttöjen kanssa käyty testaamassa tämän talven jäänluisto tuossa lähipuistossa. On muuten tosi mukava, että pienille lapsille jäädytetään erikseen sellainen pikkurata luistelua varten, ei tarvitse sählätä lätkälämäreiden keskellä kaukalossa! Tästä kiitos kotikaupungille =)

Helka kokeili luistimia pari kertaa viime talvena, nyt pysyi jo pienen hetken pystyssä ilman tukea, mutta ihan Laura Lepistön tasolle ei vielä ole päästy ;-D


Helka

Taimilla oli ekan kerran luistimet jalassa ja meno olikin jokseenkin huteraa....
Eikä kumpikaan kovin pitkään jaksanut "luistella", mutta tulipahan ulkoiltua sitten muutenkin koko porukalla. Yleensä se kuitenkin olen minä itsekseni, joka olen tyttöjen kanssa puistoilemassa ja mäenlaskussa. Viikonloput ovat muutenkin niin täynnä ohjelmaa, ettei mihinkään "mukaviin arkijuttuihin" tunnu aika riittävän!


Taimi

Tänään ihmeteltiinkin sitten kerhoreissulla lähimetsän hankikantoa, risuja ja erilaisia jalkanjälkiä.


Taimi

Helka

Kovin kauas ei tosiaan tarvitse meidän(kään) tyttöjä kotipihasta viedä, ihan tuosta sadan metrin päästä löytyy niin paljon mielenkiintoista ihmeteltävää, että äitiä yleensä alkaa jo vähän tympimään ja paleltamaan, ennen kuin päästään kotiverannalle saakka =)


Oman polun kulkija....

Mutta mä yritän kovasti ottaa kaiken ilon irti näistä päivistä ja hetkistä lasten kanssa kotosalla, työkuviot ovat alkaneet jo kutsua takaisin ja sitten arki muuttuu taas vähän erilaiseksi. 
Todennäköisesti hiukan hektisemmäksi...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti