perjantai 16. maaliskuuta 2012

Ulko(vaatte)ilua

Huomenna on tämän kylän Po.pilla 1v-synttärit ja tarjouksia luvassa, joten pakkohan se oli tarkistaa typyjen ulkovaatetilanne tulevan kauden osalta, jos vaikka tuurilla siellä alessa olisi jotain muuta kuin yksiväriset sukkapaketit...
(Ärsyttävää, kun ei voida etukäteen ilmoittaa, MITÄ tarjouksia kaupassa on...)

Tässä tilannekatsausta:


Helkan vk-kamppeet

Toinen kuva onnistui jotenkin valottumaan pöhkösti... 
nim. kännykällä täällä kuvailen, kun kameraa en jaksa koskaan kaivaa esille...


Taimin vk-kamppeet


Elikkä näyttäisi siltä, että ihan hyvä, jos siellä Po.pilla on ne sukat vaan alessa... 
Paitsi, ettei me niitäkään oikeastaan lisää tarvita =)

Aloin miettimään, olenko yhtään ainutta noista vaatteista ostanut "täydellä" hinnalla, lukuun ottamatta muutamia kotimaisilta valmistajilta tilattuja pipoja...?! Enpä ole tainnut! Eli hamsteri hamstraa, kun kerta halvalla saa  ;-)
Mutta kohtalaisen merkkiuskollinen taidan lasten vaatteiden suhteen olla, pari merkkiä on hyväksi havaittu ja niissä pysytään. 

PAITSI:

Ensi talveksi tilasin molemmille typyille Reiman Outletista Reimatecin haalarit... 
ei minkäänlaista henk.koht. kokemusta ko vaatteista, mutta varmasti ajavat asiansa! 
Ovat vaan aina Markettien valikoimiin löytäneet ne kaikkein vähiten esteettistä silmääni miellyttävimmät haalarit, joten ostamatta on aina jäänyt. En edes esim. tiennyt, että ko merkillä on yksivärisiä haalareita!? (sellaisen tilasin Helkalle, uskoisin, että ensi viikolla tulevat...)

Mutta tosiaan, muuta ei meidän keväästä puutu kuin muutamat hanskat, trikoopipoja (tai ei  niitäkään tarvita, mutta äiti tykkää tehdä/ostaa niitä...) ja Helkalle kävelykengät. Kenkiä olen huono ostamaan varastoon, kun lapsen jalan kasvu on ainakin tässä huushollissa ihan ennakoimattomissa!
Samasta syystä en siis ole varma, onko Taimillekaan kenkiä, vai onko Helkalta jääneet, vähän käytetyt Kavatit pikkusiskolle väärää kokoa/mallia/taimuutasellaista...

Ja vielä toiset vk-housut ajattelin Helkalle ostaa, housuja kuitenkin joutuu pesemään enemmän kuin takkia.
Ja lämpöisimmillä keleillä pärjätään villapaidalla tai fleecella, joten kuoritakkeja ei niin montaa kaivata.
Pipoja varmaan muutaman vielä tilaan Ullekkaalta, ne ovat mun mielestä olleet kivoja (myös talvimallit!), eikä ihan niin hintavia kuin jotkut muut kotimaisten valmistajien (myös ihanat) päähineet.
Mutta katsotaan nyt, olisiko ensi sunnuntaina olevalla MLL:n kirppiksellä joku paikallinen pipokauppias, voisi keväthatut löytyä tilaamattakin =)
1 kommentti:

  1. Onhan sitä näköjään teillekkin kertynyt. :) Monta samanlaista juttua tuolta löytykin.
    Mä en ole menossa ollenkaan tuonne Popin synttäreille, oon töissä huomenna ja en jaksa ruveta enää juoksemaan sen jälkeen tuonne, yhet hanskat kyllä tarvittais, mutta ehkä ne raaskii normihinnallakin ostaa, kuitenkin aleprossa on joku kämynen -10%. Kirppiksellekkään en mene, pakko pitää yksi vapaapäivä ihan kotosalla, ollaan kuitenkin menossa sinne Vaajakosken MLL:n kirppikselle, sieltä kun ei ole tähän saakka tarvinnut tyhjin käsin lähteä. :)

    VastaaPoista