keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Pakkasia toivotaan =)

Joulu tuli ja meni, Kiitos siitä!

Vuosikin meillä vaihtui mukavissa merkeissä, hyvän ystäväni häissä =)
Tytötkin jaksoivat käyttäytyä melkein hyvin... Onneksi vanhempani hakivat heidät alkuillasta, joten saimme juhlia vielä hetken miehen kanssa stressittömästi, ilman, että tarvitsi vahtia kaatuvia maitolaseja ja lattialle mössättyä poronkäristystä =)

Mutta arki on siis koittanut, tai oikeastaan se alkaa täydellä teholla vasta ensi viikolla, kun isot lapset aloittavat kevätlukukauden ja Helkan kerho taas alkaa. Mutta noin niin kuin periaatteessa juhlat on vähäksi aikaa juhlittu. (Tosin Helkaa lukuunottamatta vietämme koko perhe synttäreitä alkuvuodesta, joten ehkä jotain pientä juhlintaa saadaan aikaiseksi vielä tässä lähiaikoina...)

Yksi kuva Joululta, mummolareissulta:


Tytöt  ja papan tekemä keinutuoli 


Tein muuten Uuden vuoden lupauksen, ensimmäistä kertaa eläissäni! Tai ainakaan en muista aiemmin tehneeni... Päätin, etten etenkään Taimille osta ainoatakaan sisävaatetta uutena tänä vuonna, enkä ulkokamppeitakaan, jos Helkalta on jäänyt tai muutoin käytettynä löytyy!

Kaappeja ja vinttejä siivotessa nimittäin löytyi aivan järjetön määrä sisävaatetta, joka juuri on jäämässä Helkalle  pieneksi ilman, että kertaakaan on neidillä ollut päällä! Olen hiukan pettynyt muka-ekologiseen itseeni, miten olenkin voinut hankkia (kalliilla rahalla!) sellaisen määrän vaatetta, ettei kaiken olemassaoloa edes muista... Eikös se tarkoita sitä, ettei sille kaikella todellakaan ole ollut tarvetta!?

Helkalta periytyy Taimille vaatteet melkein niin, että ne voi siirtää suoraan kaapista toiseen, joten Taimi ei todellakaan tarvitsisi uutta kampetta vain sen vuoksi, että äiti ei jaksa katsella samoja kuteita montaa vuotta...

No, myönnän, että joitain Helkan pitämättömiä (ulko)vaatteita myin Joulun alla ja ostin Taimille "uudet". (Siis käytettynä). Mutta nuo vaatteet olisivat olleet Taimille vielä nyt vähän turhan suuria ja ensi syksynä jo pieniä... Joten ajattelin, että parempi myydä "laput kiinni", kuin käyttää pari kertaa Helkalla (jolle ne nippanappa olisivat mahtuneet) ja myydä sitten selkeästi käytettynä =) 

Ja Helkallekin siis ostin uudet toppavermeet, koska hänen po.pin 2-osainen puku on kokoa 98cm, eikä varmuudella mahdu enää keväällä... Ja nyt oli pakko ostaa, kun alet on alkaneet ja kokoja vielä jäljellä =)
(toki olisi pärjännyt yhdellä haalarilla, ei olisi tarvinnut ostaa kahta ynnä lisäksi 2-osaista... mutta kun halvalla sai...)

Tänään tulivat kaikki tilaamani kamppeet ja sopivasti on koko päivän pyryttänyt luntakin ja näyttää jo ihan talviselta!

Ticketin Outletista tilasin lopputalveen Eja-takin+Elfrida-housut, onneksi otin takin kokoa 104cm (housut 98cm), niin mahtuu tuurilla vielä ensi syksyn... Jos siis on pakkasia...


Helka ja uudet pakkasvermeet

Tuo hattu on muuten ihan sieltä ja syvältä... Jos en olisi tilannut Tanskasta ja ellei olisi ollut niin edullinen, laittaisin takaisin! Vuorikangas tulee rumasti otsalle, hattu on kummallisen mallinen ja tuo nauha on ihan yhtä tyhjän kanssa, koska on aivan liian pitkä pitääkseen hattua paikoillaan... Mutta toivottavasti on edes lämmin...

Ja nuo kokojen heittelyt Ticketillä ovat ihan omassa luokassaan! Sovittamatta kun tilaa, yllättyy aina...
Ja sisävaatteissakin koot ovat niukentuneet, esim. Taimille tilaamani 2v:n kokoisen uikkarin taitaa saada ensi kesäksi veljeni joulukuussa syntynyt vauva...

Ensi talvea ajatellen tilasin hyvällä alella myös Molokidsin takin (en muista enää mallia...) kokoa 104cm. Esikoinen pyöritteli takin nähdessään silmiään ja kommentoi tätä kauheaksi foliokaavuksi..., ei kuulemma ihme, että on jäänyt aleen  =) On hänen mukaansa kuin joku minipissiksen kolttu?!

Helka ja avaruustakki

En mä tätä nyt niin kammottavana pitänyt ja Helka itse tykkäsi! Kyllä tämä meillä menee, ainakin kauppatakkina! Ja on kyllä vedenpitäväkin, eli käy myös puistoiluun. Ehkei tarvita lisäheijastimiakaan... ;-D
Ehkä tätä pidetään sitten neutraalien mustien toppahousujen kanssa, niin ei harakat käy kimppuun ;-DEi kommentteja:

Lähetä kommentti