sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Hetken on talvi


Lumesta ja talvitunnelmasta pitänee nauttia nyt, kun siihen on ainakin hetken aikaa tilaisuus.
Ja jos sääennusteita uskoo, niin tosiaan vain hetken, kohta keli muuttuu taas plussan puolelle ja lumet sulavat loskan kautta kokonaan.
Kunnes taas sataa lunta ja pakastaa... On tämä ihmeellinen talvi!

Typyt ottavat kaiken irti nollakelin lumimassasta, pihastamme löytyy useampi pieni lumiukko, lyhtyjä ja yksi isompi lumiukko, jonka teossa taisi isä vähän avustaa...


Helka, Snowman ja Taimi

Ja huomatkaa Taimin paljaat kädet! Hanskat eivät hänellä edelleenkään viihdy kauan käsissä...

Olemme varautuneet talveen paitsi treenaamalla lumirakennustaitoja, myös hankkimalla uusia talvivermeitä jo alkaneista alennusmyynneistä. Helkalle on odottamassa Minymon ruskea haalari (minusta oikein nätti väriltäänkin, ja merkillä on hinta-laatusuhde ainakin ulkovaatteissa ollut kohdillaan!), lisäksi POMPdeLUXin alesta saapui tämä suloisuus:
Huono kuva, eikä ihan oikeassa ympäristössäkään otettu =)
Mutta pakko oli napata kuva, kun kokeiltiin puvun sopivuutta. Minulla ei ole aiemmin ko merkistä kokemusta, enkä ollut ihan varma mitoituksesta, mutta tämän ja meille tulleiden sisävaatteiden perusteella mitoitus pitää melko tarkalleen paikkansa. Helka on ehkä 98cm pitkä ja tuo haalari on 104cm. Mennee läpi talven.
Ja typy itse tietenkin ihastui tuohon kuosiin... ihme, että antoi vielä laittaa vintille odottamaan kipakampia pakkasia. Vielä on pärjätty mainiosti vuorellisella vk-haalarilla.

Mutta toivottavasti se ihan oikea Talvi, pakkasineen ja lumineen (mielellään kuitenkin kohtuudella...), 
saapuu viimeistään 24.12.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti