lauantai 14. tammikuuta 2012

Oleilua ja Aleilua

Eli minä aleilen ja muu perhe oleilee...
Lähdin tänään Po.pin aleen sillä odotuksella, että menen nyt katsomaan, vaikkei siellä mitään enää kuitenkaan ole... no, olihan siellä, vaikka mitä! Tyttöväristä kuoritakkia lähdin Helkalle hakemaan ja sen löysin, pinkkinä ja samassa koossa (104cm) kuin meillä ollut tummansininen.

Lisäksi löytyi Helkalle 110cm pinkki kuorihaalari, jonka toivon menevän vielä ensi syksynkin (nyt oli käytössä 98cm fleecevuorella, joten eiköhän tuo mahdu!), softshell-takit molemmille tytöille, mustat toppahousut Helkalle ensi talveen (110cm), fleecetakki Taimille, ja jotain vähäistä sisävaatetta lisäksi... niin, ja lahjaksi pienen pienet merinobody-ja lakki =) Itsellenikin löysin merinosukat, sekä pari raitapaitaa.

Ja suurimmassa osassa ole aleprossat 40-50%, noissa ulkovaatteissa se mielestäni jo tuntuu! Mustat topat olivat käsittääkseni vasta tulleet parempaan aleen, joten kävi tuuri, että löytyi kokoja.

En ole muuten itselläni noita Po.pin vaatteita aiemmin kokeillut, ainakin nuo raitapaidat tuntuivat istuvan hyvin ja vaikuttavat hyvältä materiaalilta. Harmittelin, kun otin toisen paidan M-kokoisen, paremmalta näytti kuitenkin se S-koko, jonka ensin meinasin jättää kauppaan, kun arvelin pieneksi... Ovat siis ennemminkin reilua kokoa =)

Mutta on siis ehditty tyttöjen kanssa tosiaan oleilla ulkonakin äidin shoppailun lomassaTuo Helkan PDL:n haalari vaikuttaa hintansa väärtiltä, kestävyydestä en toki osaa vielä sanoa. Ainut huono puoli siinä on lahkeiden kuminauhat, jotka jäävät todella löysiksi! Vaikka oli saappaat jalassa, oli jalat ja kengät täynnä lahkeista sisään mennyttä lunta. Kurjaa lumileikeissä =(Taimi innostui auttamaan äitiä lumitöissä....Ja pulkatkin pääsivät taas käyttöön....Helka kaivoi hankeen itselleen poteron... minä olen aina haaveillut nukkuvani joskus lumiluolassa... jospa tänä vuonna toteuttaisin haaveeni... Helka voisi auttaa minua kaivuu-urakassa!Ilman pulkkaakin luisti pyllymäki! Tosin pulkan kanssa meno oli vähän liukkaampaa....

Lumitöitä lukuunottamatta on tosiaan mukavaa, kun tuntuu ja näyttää talvelta!
Ja onneksi ne lumityötkin ovat pääosin miehen vastuulla....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti