torstai 5. toukokuuta 2011

Nuukuusviikon hankintoja

Niin, tai siis nämähän on tilattu jo viime viikolla, eli nuukuusviikolla olen pitänyt pintani kauppojen houkutuksia vastaan! Kirpparilta sentään eilen tarttui mukaan Helkalle muutama pyjama ja Isolle pojalle kasa T-paitoja. Entiset ovat yhtäkkiä kaikki jääneet kittanoiksi, hihat puristaa ja napa näkyy... ei nätti!

Mutta siis tuolta Lillikseltä tarttui ostoskoriin mm. nämä:
(sumeat kuvat johtuvat likaisesta linssistä... tai ainakin haluan niin uskoa, ettei kuvaajassa ole vikaa!)

NoaNoan mekko ja neuletakki viime syksyn mallistosta

Tuon mekon yläosa on mielestäni tosi kiva, vähän sellainen erilainen, mutta Helkapa ei suostunut pitämään takkia auki kuvauksen ajan. Takki ja mekko ovat molemmat kokoa 104cm, mutta aika pientä mitoitusta. Ajattelin, että nämä sopisivat mahdollisiin syksyn juhliin, mutta ehkäpä otamme käyttöön nyt heti, etteivät jää käyttämättä! (sitäkin joskus tapahtuu, että vaatteita ei ehditäkään käyttää... etenkään niitä juhlavampia)

NoaNoan huppari ja Mayoralin farkut

Nuo farkut on melko kapeat, mietinkin, mistä löydän sopivimmat farkut Taimille, joka on kropaltaan paljon Helkaa pyöreämpi? NovaStarin farkut ovat toistaiseksi sopineet, Helkalle ne taas ovat olleet vähän turhan leveitä. Tosin en ole Taimilla kovin paljon farkkuja pitänyt, kun viihtyy paremmin lökäreissä. (kuten äitinsäkin...) Helkallakin lähinnä vain kaupunkireissuilla tms on farkut jalassa.

Näissä vaatteissa oli hyvät aleprosentit kaikissa, eikä meidän tytöt (eikä äitikään...) vielä osaa välittää siitä, onko vaatteet uusinta uutta vai edellisen kauden malleja! Onneksi! Pelkään, että sekin aika saattaa joskus koittaa, ettei edellistalvena muodissa ollutta pipoa enää vuoden päästä päähän laiteta...

Minymon haalari

Haalarin tilasin oikeastaan Taimille, mutta koossa 86cm se on niin reilu, että menee Helkallekin ja tietenkin hän halusi sen päälleen! Tyytyväisenä veti hupparin tuohon kaveriksi ja lähti isänsä kanssa taaperotanhuun. Vähän ehkä on kesäinen vaatetus, mutta se sallittakoon, onhan nyt jo Toukokuu! Ja aurinkokin tuli esiin heti eilen, kun olin sen katoamisesta valittanut. Kannatti kerrankin valittaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti