lauantai 28. toukokuuta 2011

Ihana sade!

Mä olen aina tykännyt vesisateesta.
Parasta sadesäällä on olla mökillä, joko katsella ikkunasta kun sade ripsii järvelle tai kävellä kaikessa rauhassa siellä maalla, laidunten lehmiä ihmetellen, vanhat kunnon Rukan, keltaiset, hiukan hiostavat kuravaatteet päällä.
Ja tietty järven rannalla kun ollaan, myös soutaminen sateella on mukavaa (paitsi, jos ukostaa...)

Sateella tuo meidän pihakin näyttää kivemmalta, ainakin näin kesäsäällä. Kaikki on paljon vihreämpää ja vehreämpää.


Kiva huomata, että tytötkin, etenkin Helka, ovat perineet mun innostukseni sateeseen!


Kävin muuten kirpparilla täydentämässä sitä omaa vaatekomeroani. Yllätyin itsekin, kuinka hyviä löytöjä tein! Kahdet farkut (Vila ja fiilistelyLewikset), pitkähihainen trikoopaita, kaksi lyhythihaista neuletta, t-paita (tämä päätyi pojalle, oli vähän nafti minulle...), lyhyt farkkutakki, kevät/syystrenssi, kassi (tämän ostin lähinnä kahvojen takia, mutta esikko omi kassin kahvoineen itsellensä!) ja huivi. Kaikki yhteensä 26€! Ja vaatteet olivat kaikki todella hyväkuntoisia, osa käyttämättömiä. En ole aikoihin edes etsinyt itselleni kirppareilta (enkä kaupoistakaan...) mitään, joten yllättynyt tarjonnasta tosiaan olin, vaikka olenkin lapsesta saakka kiertänyt ja tykännyt kirpputoreista, siis jo silloinkin, kun ne eivät vielä olleet muotia muiden kuin asunnottomien ja taideopiskelijoiden keskuudessa =)

Luin myös äidiltä lainaamastani Kodin Kuvalehdestä tuunausvinkkejä, kyseisessä jutussa toimittaja oli kierrätyskeskuksesta roijannut sekä ihan ilmaiseksi että parilla sentillä ison kasan rompetta, joista oli tuunannut itselleen ja ystävilleen uusiotavaraa. Ideoita pursuaisi minunkin pää, mutta toteutus tahtoo aina jäädä...
Mutta silti aion ensi viikolla vierailla paikallisessa Ecocenterissä, ainakin katsastamassa koru- ja nappitarjonnan.

Edellisestä käynnistäni tuolla onkin kulunut useampi vuosi, silloin taisin ainoastaan viedä sinne tavaraa, mitään ei muistaakseni tarttunut mukaan, vaikka joitain huonekaluja taisin siellä silloinkin silitellä =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti