maanantai 15. lokakuuta 2012

Moneen jalkaan

Kun olin tilannut Helkalle ne Leppis-tossut, hoksasin netistä itselleni ihan uuden tuttavuuden, Shoeszoon. Löytyy täältä: http://www.shoeszoo.com/servlet/StoreFront

Ihan uskomaton valikoima tossuja! 
Pakko oli tilata Helkalle "kotitossuiksi" (leppikset päätyivät siis päiväkotiin) hänen itsensä valitsemat "kissa ja hiiri"-tossut ja Taimi sai sitten valita itselleen mansikkakuvioiset tossut, kun sellaisia oli ihaillut jo Tohvelisankarilla.




Ja etten tällä(kin) kertaa olisi jäänyt itse ilman uusia jalkineita, niin päätin hyödyntää Elloksen 40% alekoodin ja tilasin ihan itselleni nämä Sorelin kengät. Välttämättä ehkä en olisi tarvinnut, mutta onhan nämä astetta söpömmät kuin vanhat Icebugit, joita viime talvena pidin puistoillessa ja koiraa lenkittäessä. Ja ehkä näillä tarkenee kipakammillekin pakkasille?! Niitä tulipalopakkasia ei kuitenkaan montaa tule ensi talvenakaan, joten vanhat UGGini palvelevat vielä oikein mainiosti! (todennäköisesti vielä moooonta talvea!)




Ihme juttu, että lapsille sitä ostaa kaikkea uutta, joskus tarpeetontakin, mutta itselle ostaminen pitäisi aina perustella äärimmäisen hyvin, ettei potisi huonoa omatuntoa rahan tuhlauksesta!

Nyt olen kyllä ostanut parit uudet farkut itselleni, edelliset taitaa olla ostettu joskus ennen tyttöjen odotusaikaa ja pidetty myös raskaus-ja imetysaikana, joten eivät istuneet enää kovin hyvin.
Ja jos niiden (minun mielestä) kalliiden farkkujen hankkiminen motivoisi pitämään kurvit kurissa =)
Ei tarvitsisi olla taas kohta ostamassa uusia housuja, kun vanhat ei mahdu ;-D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti