sunnuntai 8. tammikuuta 2012

(Sportti)vaatevalitusta...

Pakko avautua vaatetusongelmista... Lapsille löytyy vaatetta kyllä, mutta entäs itselle?

Kävin tänään lehtimainoksen yllyttämänä eräässä urheiluvälineliikkeessä, joka mainosti jumppareleitä puoleen hintaan... No, olisihan se pitänyt toki tietää, että ne miinus 50% kamppeet on juuri niitä kammotuksia, joita kukaan ei ole normihinnalla (eikä edes sillä pienellä alella...) huolinut... Toki alet olivat muutenkin käynnissä kuin siinä yhdessä lyhyessä rekissä.

Mutta, Mutta...

Totuus on, että KAIKKI vaatteet näyttävät paremmilta rekissä (ja useimpien muiden päällä) kuin minun päälläni. Ja toinen kummastuksen aihe on se, ettöä sporttivaatteet on aika pientä kokoa... tai sitten minä olen oikeasti ISO! Mutta, kun olen keskimittainen ja kokoa M/38, niin voisin ajatella olevani suht normaalikokoinen... mutta ehkä sporttivaatteet tehdään ajatellen niitä muutamaa fitnessurheilijaa, jotka ihan oikeasti haluavat kroppansa jokaisen kaarteen erottuvan selkeästi... heillä, kun ne kaarteet ovat lihasta, minulla jotain ihan muuta. Myös noiden kuteiden väritykseen kaipaisin suunnittelua... Neonvärit eivät ole kivoja, eivät olleet edes silloin edellisen kerran 1980-luvulla muodissa ollessaan! Ihan oikeasti eivät olleet! Muutenkin olen sitä  mieltä, että vaatteet voitaisiin tehdä mustina. Mitä muita värejä niitä edes on?

Ja vielä eräs ärsyttävä seikka.
Minkä ihmeen takia ihmisten pitää päästä sovituskoppiin verhon taakse sovittamaan ihan kaikki?! Siis suurinpiirtein suksista lähtien kaikki jutut mennään kokeilemaan sinne omaan rauhaan ja huokaillaan ja pyöritään siellä sitten, välittämättä yhtään siitä, että jono verhon takana on pidempi kuin yhdelläkään maailman lentokentistä ruuhka-aikaan?!
Eikö oikeasti jokaisella ole toppatakkinsa alla jonkinlainen paita, jonka päälle voisi ne takit ja hupparit sovittaa ja katsoa sitten jostakin niistä lukuisista peileistä, joita liikkeeseen on sijoitettu? (nekin muuten ärsyttää, en tahtoisi koko ajan nähdä punaista, hikistä, ärtynyttä naamaani...) Samoin kengät, ei niitä tarvitse sovittaa kopissa, ne voi laittaa jalkaansa missä vaan siellä liikkeessä! Mutta ei. Kaikki eivät tätä hoksaa.

Ai niin, ja vielä yksi juttu! Miksi pienirintaiset saavat urheiluliivejä paljon edullisemmin? Tai siis samanhan ne kai maksaa kuppikoosta riippumatta, mutta eihän isorintainen pärjää jumpatessa sellaisilla keveillä topeilla, joita saa alle kympillä. Paitsi, jos ei haittaa, että rinnat pomppivat juostessa nenästä napaan...
Kunnon tukevat liivit taas maksavat liki satasen. Ällistyttävää! (ja usein niitä toppeja saa monenvärisiä, tukevia sporttiliivejä mustina ja valkoisina...ja kuka haluaa valkoiset urheiluliivit? Sama olisi ostaa heti paikalla harmaat, sellaisiksi ne kuitenkin muuttuvat parin pesun jälkeen...)

No niin, tulipa marmatettua!
Tästä onkin hyvä lähteä testaamaan olematonta rytmitajuaan ja tanssitaitoaan Bodyjam-tunnille.
Niissä uusissa kamppeissa, jotka kaikesta huolimatta kuitenkin löysin. Ja alesta =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti