keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Alustusta ja vähän haaveiluakin...

Pitkään asiaa harkittuani sekä ihasteltuani muiden blogeja, päätin minäkin jättää jälkipolvilleni, jollei suurta rahallista perintöä, niin ainakin hajanaisia ajatuksiani ja muistiinpanojani arjesta ja elämästäni.

Mietin pitkään, olisiko minusta kirjoittamaan julkisesti ja kuka olisi kiinnostunut ajatuksistani. Mutta totuushan on, että vaikkei kukaan muu tekstejäni lukisikaan, minulle itselleni ne on tärkeitä ja toivoakseni näin säilyy myös muistot ajatuksistani, tekemisistäni ja arjen sattumuksista. Niistä, jotka muuten liian helposti unohtuvat.

Tulen kirjoittamaan itselleni tärkeistä asioista, eli lapsistani ja kaikesta heihin liittyvästä. Kivoista lastenvaatteista, kantoliinoista yms. Saatan myös kuvata ostamiani kirpparilöytöjä, sekä hintavampia, pidempään harkinnan alla olleita hankintoja. Kuviin voivat päästä myös harvat tekemäni käsityöt, lähinnä kestovaipat ja toisinaan lastenvaatteet.

Sisustuksesta postaamisen jätän heille, jotka sen taitavat. Vaikka rakastankin vanhaa puutaloamme ja sen pihamaata, ei sisustus kuulu parhaisiin taitoihini. Kodissamme on sekalaista tavaraa, osaan liittyy kauniita muistoja, osa on muuten vaan tärkeitä ja loput tavaroista (valtaosa) on sellaisia, jotka ovat jostakin syystä meille tiensä löytäneet ja tänne pesänsä tehneet.

Tämä kuva on otettu viime syksynä, mutta erehdyttävän
samanlaiselta tuolla polulla näyttää nytkin.

Haaveissani onkin jo kesä, (ilman ampiaisia) uimaretket ja
mökkireissut!

Lupaavasti tuo aurinko jo tänäänkin paistaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti