keskiviikko 31. elokuuta 2011

Helka 3v

Helka täytti tänään 3 vuotta.
Melko nopeasti tuntuu aikaa menevän, vasta ihan äsken pidin sylissäni pientä kääröä ja totuttelin liki kymmenen vuoden tauon jälkeen vauvaelämään. Ja nyt tuo käärö onkin äkkiä kasvanut isoksi taaperoksi.

Tänään sattui olemaan kerhopäiväkin ja laitoin uuteen apinareppuun mukaan tarroja, joita voisi jakaa kerhokavereille. Nykyisin on luullakseni päivähoidossa vallalla käytäntö, ettei syötävää tarjottavaa merkkipäivinä tuotaisi. Ja itsekin allergisen lapsen äitinä pidän tuota käytäntöä hyvänä. 
Mutta vaikeaa oli noiden tarrojenkin ostaminen... Hello Kittya ja Cars-hahmoja oli paljon tarjolla, mutta sellaisia suht neutraaleja ja mukavan näköisiä sai etsiä enemmän.
En myöskään tykännyt tuosta itsestään selvästä jaosta tyttöjen ja poikien tarroihin (vaatteisiin, leluihin tms...),
tosin tämä jakohan voi olla vaan minun omassa mielessäni. Minä itsehän se ajattelen Hello Kittyn olevan tyttöjen ja dinosaurusten poikien juttu!
Löydettiin me kuitenkin kivoja eläin (-ja dino) tarroja, jotka eivät mielestäni ole selkeästi sidottu sukupuoleen.

Valokuvia en päivänsankarista saanut tänäkään vuonna, paitsi yhden, jossa näkyy vähemmän kivasti naaman ihottuma... (jotain ei-sopivaa on vissiin maisteltu...)
Taimista valokuvia saa hiukan helpommin.


Helka ja ei niin juhlava ilme...


Taimi


Helka sai lahjaksi pitkään toivomansa leikkihellan. Sellainen oli tilauksessa isälläni, joka on suht taitava puukäsitöissä, mutta nyt tämä totesi, ettei viitsi alkaa tekemään, kun valmiina saa halvemmalla... joopa joo.


Toys`r`us:sta on tämä ostettu ja sellaista ohutta (kumi)puulevyä. Muovista en olisi meille huolinutkaan.
Mutta tästä tytöt tykkäsivät, etenkin namikoista, joista kuuluu käännettäessä hauska(?!) rutina...Taimi kahvinkeitossa

Mieleisiä olivat muutkin lahjat, nukkevauvalle vaatteita, muumimagneetteja, mekko+leggins-setti, palapeli...
Ja ihanat, punaiset Po.pin hanskat, jotka jo edellisitalvena totesimme hyviksi. Ei ihan paukkupakkaisilla riitä meillä (mutta ei riitä lammasturkkihanskatkaan...) mutta leudommilla keleillä erinomaiset!

Nämä käyvät värinsä puolesta Helkan kaikkiin talvikamppeisiin ja myös siihen Geggamojan haalariin, josta siis ainoastaan haaveilen...Po.p:in hanskat

Ja vielä tämä retrohtava ihanuus =)
Eli Muurlan emalinen muumimuki. Tosin näissä piilee vaara, että on kerättävä koko sarja, kuten on päässyt käymään niiden varsinaisten Muumimukienkin kanssa...


Muumimuki Muumipeikko retro

Mutta perjantaina jatketaan kaverisynttäreiden merkeissä.
Toivottavasti orastava flunssani ei tästä pahene, että päästään juhlimaan vielä mukavien ystävienkin seurassa.
(ei sillä, etteikö sukulaisetkin olisi mukavia!)

Aion lipittää (rommi)hunajateetä eucalyptushunajalla terästettynä ja ehkä syödä läheisten iloksi paaaaaljon valkosipulia =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti