lauantai 2. heinäkuuta 2011

Uimakelejä

Meidän eilinen uimareissu meni vähän mönkään. Ehdimme puolisen kilsaa kävellä uimarannalle päin, kun alkoi satamaan. Ja aivan kaatamalla. Ei auttanut kuin kääntyä ja juosta takaisin kotiin. Sittenpä se sade jo loppuikin...
Päätimme olla mukavuudenhaluisia ja ajella autolla tuon muutaman kilsan matkan rannalle.
Mutta joku törppöpä olikin jättänyt autoon edellispäivänä valot päälle... kun käynnistyskaapelit oli saatu esille ja toinen auto käyntiin virtaa antamaan, alkoi kaatosade uudelleeen. Olin jo sitä mieltä, ettei uimaan lähdetä, mutta Helka oli toista mieltä. Luvattu, mikä luvattu!
Siinäpä ajelimme rannalle, purimme kamppeet ja tytöt ulos ja kun pääsimme parkkipaikalta rantaan, alkoi niiiiin kova jyrinä ja pauke, ettei todellakaan tehnyt mieli veteen! (paitsi Helkan, jolle ei ole vielä iskostettu päähän sitä, kuinka vaarallista on oleskella järvessä ukonilmalla...) No, Helka kävi varpaat kastelemassa ja sitten lähdimme kotia päin. Typykkä oli tyytyväinen, kun oli päässyt "uimaan" =)

Tänään onneksi vähän paremmalla tuurilla. Tällä kertaa pääsimme ihan oikeasti uimaan saakka.
Molemmat typyt on todellisia vesipetoja, pelkoa ei vedessä tunneta ja järkikin jää useimmiten rannalle.
Järveen juostaisiin mielellään suinpäin ja heittäydyttäisi naamalleen veteen!

Helka, Taimi ja äidin muhkurainen, valkea polvi...

T&H

Toivottavasti ei nuo tyttöjen takana olevat ihmiset erotu tunnistettavasti...

Helkan UV-haalari on laivatuliainen, ollut tosi mieluinen ja yötä/päivää päällä. Merkiltään Swimpy (ihan uusi tuttavuus, ei ole kokemuksia aiemmin), Taimin paita on Hyphenin ja UV-housut Po.p:lta. Lakkikin oli Uv-suojattu, JesperJuniorista ostin, mutta merkkiä en muista... oli mielestäni aika edullinen.
Tuohon Hyphenin paitaan olen ollut tyytyväinen, on varmasti (melko kalliin) hintansa väärti!

Housut ostin Po.p:lta pari päivää sitten, kun kävin etsimässä vk-vaatteita alesta. Housut löysinkin molemmille, samoin Helkalle windstopper-takin vaaleanpunaisena. Itse en oikein tuosta väristä olisi pitänyt, mutta esikoiseni oli mukana ja painosti sen ostamaan. Ja toki Helka itse tykkää!  Nykyinen vastaava takki on reippaan keltainen, joten ehkä ripaus tyttömäisyyttä ensi syksynä sallitaan =)

Vaatekaappeja kartutin lisää tänään, kun käväisin Sisukkaan kiertueella. Mukaan tarttui ihan perusvaatetta edullisin hinnoin. 

Helka ei nyt oikein ole nyt innokas mannekeeraamaan, joten vaatteita pari kuvaa ihan lattialle viskattuna...

Katvigin pörrötakki ja Minymon housut

Phister&Philina pörrötakki ja Kik Kidi takki
Vk-vaatteita etsin tuoltakin, mutta pettymyksekseni ei niitä juuri ollut. Liekö ollut alunperinkään tai sitten olivat jo menneet, kun en ihan avaamisaikaan paikalle ehtinyt.

Ja vielä yksi Juhannuskuva. 
Vaatteista huomaa, miten on viikon aikana kelit vaihdelleet, kun vertaa tänään otettuihin uimarantakuviin!


Uimarantakelit saavat minun puolesta jatkua. Pitkään.
Vaikka on se sadekin pikkuannoksina mukavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti